Škvarkové pagáčky z pohankové mouky a jogurtem by Radim Adámek · Published 24. 2. 2018 · Updated 7. 8. 2019 Pekl jsem škvarkové pagáčky podle slovenského receptu z pohankové mouky a jogurtem
Aspoň jeden bych zítra ochutnal, kdy budete doma?
To byl největší vtip února, takové věci se kámo žerou ještě horké z plechu a o poslední se svádí nelítostný boj.
Kuva, tomu říkáš po měsíci pozvání na café? Že bych si k vám dovezl radši kafe z benzinky…
Neboj kafe dostaneš luxusní, tak jeden bych snad ubránit mohl….
To by jsi mohl, furt tady děláš všem chutě… A kdy budete asi teda doma?
To by jsi mohl, furt tady děláš všem chutě… A kdy budete asi teda doma?
Estlivá bude – 15 tak se zakopem pod zem!
Mám jet k našim na oběd a pak jsem se chtěl stavit, dopoledne napíšu.
Ok
Rosťo, kašli na pagáčky, už jsem zahlédla v marketu panettone 😎
Panettone jsem dnes snídal, ještě mám 5 krabic a pagáčkama to chci trochu zředit…
Bože, nežer to, nebo ti to rozpustí mozek
To mám místo piva!
Ty už nepiješ pivo?
To si piš že piju, ale choroba mi na něj vzala chuť! Ale cítím, že už se začíná vracet…
Budeš mít „místo mozku z piva kostku“… citace Slunce seno jahody.
A nepeč v marketu😒. Nech si u maminky upéct poctivou vánočku, nebo už pomalu mazanec.
Tak doufám, že to zase popleteš s množstvím a nějaká na mě zbyde, lepší jsme nejedli…
No jo, poctivá vánočka….