Pijeme kyšku z tibetské houby.
Pijeme kyšku z tibetské houby. Jedná se tedy o nápad Hanky, která získala houbu od Martina a ten od Tibetských mnichů. Musela strávit 2 dny v klášteru modlidbami za naše zdraví. Teprve potom dostala asi 10 gramů podhoubí. Houba se pomalu množí a během 24 hodin vytvoří při pokojové teplotě blahodárnou kyšku, která zbavuje organismus všeho zlého… Pije se večer po jídle a pití. Můžou ji pít i lidé nesnášející laktózu poněvadž houba ji spotřebujte při výrobě kyšky. Snižuje kyselost organismu, zmírňuje jaterní komplikace, snižuje krevní tlak a pomáhá snižovat příznaky civilizačních onemocnění. Rozkládá cholesterol v cévách.
Kdo pije kefír je šťastný.
Já su šťastný dyž chlemtám bira, ale tuším že to bude tou chemkou v mozku…
Je to kefír a ne kyška