BBQ Z CHICKEN IN A BARREL
Co to vlastně je? Časem zdokonalovaná původní havajská metoda úpravy pokrmu HULI HULI
S takovým pokrmem se začíná hned brzy z rána. To se roztápějí speciální barely do kterých se následně věší kuřata, aby se pak pomalu po celý den udila.
Sampler’s plate od Chicken in a Barrel, je takový vzorek toho nejlepšího co se v bečkách udí. Dáváme si samozřejmě jenom jednu porci pro oba, jinak hrozí přežrání. Je tam hovězí, kuřecí Huli-Huli, vepřové Kalua, k tomu ještě žebírko, divoká rýže a fazolová omáčka….
To mě připomíná:
“ Paní sládková moc dobré to bylo, měl jsem dvě jitrničky jedno jelítko…. Ne, ne tři jitrničky a dvě jelítka…..“
V každé bečce se ukrývá několik kuřat, ty se udí od 6 hodin ráno. Vůně se pak nese po celém městě a stánek je takřka nemožné minout. Výsledek je nepopsatelný. Tohle musím sestrojit doma!